Tallers temàtics

Els tallers temàtics es realitzen tots els divendres. Tota l’etapa d’Educació Infantil, amb la implicació de tot el professorat, realitzen una tallers per treballar activitats de tipus cognitiu, manipulatiu i simbòlic.

És una proposta metodològica que delimita diferents espais de l’escola on els alumnes realitzen de manera simultània les activitats. Aquesta manera de treballar implica una metodologia més creativa i flexible, on el rol de la mestra és el de dinamitzar els aprenentatges i proporcionar oportunitats per a que els alumnes puguin explorar tots els centres d’aprenentatge.

A partir del joc i l’experimentació potenciem l’autonomia, l’espontaneïtat i la recerca. A més s’aconsegueix potenciar l’expressió oral, facilitat la interacció entre els infants, estimular la seva creativitat, promoure els aprenentatges a partir dels sentits i la manipulació, i participar activament en la construcció dels seus propis coneixements.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad