SOM SOSTENIBLES

Una de les prioritats de les escoles de Jesús Maria és la de viure de forma compromesa amb la justícia, la pau i la integració de la creació. Per això, des de JM Sant Andreu apostem per a ser una escola sostenible. Entenem que la sostenibilitat implica la interacció de tres àmbits: el medi ambient, l’economia i la societat.

L’escola té com a objectiu sensibilitzar als nostres alumnes a partir d’activitats de conscienciació i desenvolupament d’activitats sostenibles a dins i fora de l’escola. Per això forma part de la Xarxa d’Escoles més Sostenibles (E+S) de Barcelona des del 2013.

Gràcies E+S cada curs ens marquem nous objectius per anar avançant cap a una escola més verda, garantint la màxima coherència entre el discurs mediambiental i la seva pràctica.

Actualment l’escola du a terme un Pla triennal 2018-2021 amb el lema:

Els objectius d’aquest pla són:

  • Assegurar la gestió, l’acció i l’avaluació del Programa d’Educació Mediambiental de l’escola
  • Incloure en el Projecte Educatiu de Centre, el reconeixement com a escola sostenible, garantint la màxima coherència entre el discurs mediambiental i la seva pràctica.
  • Incloure en les programacions anuals els continguts , activitats, recursos i avaluació per desenvolupar el nostre programa d’educació mediambiental (PAT, Aprenentatge i servei, sortides…)
  • Involucrar als màxims membres de la comunitat educativa per conscienciar, fomentar vincles i participació. Potenciar-ne la comunicació .

Per dur a terme totes aquestes accions comptem amb els DELEGATS VERDS, alumnes des de 2n EP fins a BTX que sensibilitzats amb el mediambient són part activa en els tasques de l’escola.

A continuació podeu veure un vídeo on s’explica de forma molt visual el nostre Programa d’Educació Ambiental de l’escola.

 

 

Altres noticies relacionades…

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad