Som Solidaris

Des de la infantesa eduquem en els principis i el carisma de la nostra fundadora. Fem activitats transversals al llarg del curs on els nostres alumnes col·laboren en diferents campanyes.

Al llarg del curs, es continua la tasca de conscienciar als alumnes de les necessitats de persones i col·lectius que viuen en situacions de pobresa i/o exclusió social, participant en les campanyes següents: Campanya de roba de Càritas, Campanya de Nadal, el Domund, la FAM, El Banc d’Aliments i la Campanya de la Rejoguina de Sant Egidi. Participant en les campanyes de l’escola, els alumnes s’inicien al voluntariat per tal d’incentivar el compromís i la solidaritat com a base del nostre creixement personal.

El col·legi col·labora en projectes de les diferents institucions o entitats socials com: Càritas, Arrels, Sant Pacià, Espai Salesianas, Bokatas, Fundación Germina, L’Onada, Cel, Fundació Catalana de Paràlisis Cerebral (FCPC), Parròquia Sant Joan, Parròquia Sant Andreu i Parròquia Cristo Rei, entre d’altres.

L’agermanament de Jesús-Maria amb Malabo motiva activitats com la Setmana d’Àfrica que juntament amb la Família Jesús Maria treballem per aconseguir  fons per a finançar els projectes que la Fundació “Juntos Mejorproposa cada any, amb els quals estem compromesos.

 

A l’escola tenim la figura dels ENLLAÇOS, alumnes de Secundària i Batxillerat formen part activa de la pastoral de l’escola ja que:

  • Representen la vida pastoral i social a l’escola
  • Potencien la presènciade la pastoral a la vida acadèmica
  • Impliquen a altres alumnes en la tasca de l’acció pastoral
  • Possibiliten la coresponsabilitat
  • Aporten les seves idees, propostes…. a l’acció pastoral.

 

Durant l’estiu, la pastoral de Jesús-Maria d’Espanya ofereix uns camps de treball per a alumnes i exalumnes. Igualment, la participació com a monitors en colònies, campaments  per a diferents edats, i també com a participants en l’activitat del “Camino de Santiago” .

 

En aquest enllaç podem veure més informació del voluntariat Jesús Maria.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad