Som INNOVADORS

Ens trobem davant d’una societat en canvi continu i l’escola no es pot quedar enrere, per això ens definim com una escola innovadora, oberta al canvi i en creixement permanent.

Entenem la innovació com un procés de millora que assegura que cada alumne desenvolupi al màxim les seves capacitats, assolint amb èxit els aprenentatges necessaris per una vida plena, i obtingui tots els coneixements possibles per a ser una persona culta, responsable i lliure. Tot això es dur a terme en un clima de confiança, de responsabilitat i familiar oferint una educació que afronta els reptes del segle XXI.

La nostra metodologia converteix a l’alumne en protagonista del seu propi aprenentatge, construint un coneixement significatiu que l’ajudi a entendre i a situar-se en el món real. Es treballa de forma globalitzada i connectada al món.

Invertim en una educació feta a mida per a l’alumne en què estimar, educar i ensenyar formen part del treball diari que fomentem amb la inclusió, el treball cooperatiu, l’acompanyament i compartint espais d’aprenentatge amb tota la comunitat educativa.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad