Servei Comunitari

A l’escola, els alumnes de 3r d’ESO participen en el Servei Comunitari. Es tracta d’un projecte que desenvolupa la competència social i ciutadana, afavorint una actitud crítica i compromesa davant la societat, a partir de la metodologia de l’Aprenentatge i Servei. Treballen a favor de la comunitat i alhora es formen en una doble direcció: aprenen coneixements i competències curriculars relacionades amb l’activitat de servei, i aprenen virtuts i valors cívics que es posen en joc durant el procés de l’activitat.

Els alumnes al llarg del curs escolar experimenten i protagonitzen accions de compromís cívic tant dins de l’escola com amb les diferents entitats de l’entorn. Pretén promoure la participació dels joves i el treball en equip.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad