Exposició BTX Artístic

Ser Jove?

Engranatges del nostre temps

Exposició de pintura a lʼEspai Jove Garcilaso
Del 7 al 29 de juny

 

El passat 7 de juny vam inaugurar una nova exposició de pintura portada a terme pels alumnes de Dibuix de 2n del Batxillerat artístic.
Els alumnes, durant la setmana, es van implicar en el muntatge, així com en tots els detalls de la inauguració. Va ser una vetllada acollidora i agraïda, una cloenda artística ara que finalitzen el batxillerat artístic.

Moment dels discurs dʼinauguració

 

Quan fa uns mesos es van platenjar la pregunta Què es ser jove? va començar un interesant debat que generà una sèrie de pintures plenes de sentit.

El fil conductor van ser els engranatges del temps com a símbol del pas per aquesta etapa de la vida, ja que anem incorporant nous engranatges que esvaeïxen els dʼuna infantesa ja passada. Aquesta nova maquinària invisible és estimulada per noves perspectives que es belluguen incansablement en continua dualitat: dolor i bellesa, força e indecisió, soledat i amistat, raó i fantasia…

Lʼetern conflicte entre ment i cor és ara el motor principal dels engranatges del nostre temps: el temps de ser joves.

Passejant la mostra, la gran varietat de respostes ens parla del valor de la creativitat com una riquesa personal imprescindible a qualsevol societat.

Una inauguració animada

Detall de lʼexposició

Una part dels artistes participants

Detall dʼalguns quadres de la mostra

Visió general de la Sala dʼexposicions

 

Flota a l’aire un desconegut misteri.
Infinita la carícia que ha de venir.

Anna Gual, poeta

Podeu veure algunes fotos de les obres exposades a:

Cartell de l’exposició

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad