Robótica

Des de l’escola volem potenciar les competències digitals que els nostres alumnes necessiten per interactuar en la societat actual. Per això desenvolupem des d’eines digitals que afavoriran el treball des de totes les matèries del currículum de forma transversal, fins a eines més específiques pròpies de la tecnologia (programació, robòtica…)

Els entorns digitals afavoreixen el treball col·laboratiu i els permet crear i compartir coneixement, fent-los protagonistes del seu aprenentatge.

Els nostres alumnes s’inicien en experiències de programació i robòtica a la primària i aprofundeixen aquests coneixements a la secundària. Mitjançant una metodologia activa, participativa, innovadora i vivencial, els alumnes aprenen descobrint i experimentant l’assaig-error.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad