Premis: (RE)Imagina’t 2019

PREMI (RE) IMAGINAʼT. 10a Edició

 Fem un espot no sexista

 

Les alumnes de 2n Batx artístic Isabela Tirado, Carla Fernández i Sara Robles han rebut un premi a la 10a edició del Concurs (RE)Imaginaʼt – Fem un espot no sexista, a la categoria 17-18 anys de realització dʼun audiovisual.
Amb la seva peça “Somos arte” han estat les premiades dʼuna selecció de 175 videos de tota Catalunya.
Des de lʼassignatura de Cultura Audiovisual, tota la classe va presentar el seu video per grups, fent una feina excel.lent que ara rep aquest reconeixement.

El concurs (RE)Imaginaʼt és una iniciativa de lʼObservatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, adreçada a grups de nois i noies dʼentre 14 i 18 anys dels centres dʼeducació formal i dʼentitats dʼeducació en el lleure dels municipis que formen part dʼaquest Observatori.
A través dʼaquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere.
Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i storyboard dʼuna creació audiovisual i/o presentar una peça audiovisual que defensi, així mateix, un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBIQ+

Sara, Carla i Isabela rebent el premi pel seu clip “Somos Arte

Tots els participants premiats en aquesta 10a edició del (RE)Imaginaʼt”

Lʼentrega de premis va ser a lʼAuditori Blanquerna de la Facultat de Comunicació de la URL, entitat col.laboradora dʼaquesta iniciativa.
Diploma del Premi, un merescut reconeixement a lʼesforç de les alumnes
Després de lʼacte, compartint la il.lusió amb les guanyadores i les famílies

Podeu veure tots els espots premiats a aquesta 10a edició al link:

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad