CAS

Com escola cristiana considerem que és molt enriquidor que els alumnes gaudeixin d’una experiència d’ acció social al llarg del curs.

La nostra escola ofereix als alumnes de 1r Batxillerat l’oportunitat de participar en tasques de compromís social fora de nostre centre. El seu principal objectiu és comprometre’s a oferir un servei als altres i que, amb aquest servei, aprenguin, es formin i enriqueixin la seva vida.

Es realitzarà un sorteig oferint una gran quantitat de possibilitats pel que fa a experiències i horaris. D´aquesta manera, afavorim que vagin a on es trobin més motivats i que l´horari s´ajusti millor a les seves activitats.

Les entitats col·laboradores treballen des de diferents àmbits: reforç escolar, gent gran, persones amb discapacitat, nens amb problemes de risc social, catequesi, etc.,  entre d’altres.

Característiques de l’Acció Social:

  • Assistència contínua des d’octubre a febrer o de febrer a juny, segons el torn assignat en el sorteig realitzat.· (S’ha calculat mínim 20 hores aproximadament per superar l’activitat. Dependrà també de l’entitat col·laboradora que, en determinants casos, es necessiten més hores)
  • En cas d’absència per malaltia, les faltes han d’estar justificades pels tutor, mare o pare i s’haurà d’avisar amb antelació al responsable de l’entitat i la professora de l’assignatura.
  • Presentació d’un treball (diari reflexiu) per deixar constància de les sessions que realitzaran i la seva reflexió sobre el viscut.
  • Seguiment per part de la professora de Cultura Religiosa.
  • Seguiment per part del responsable de l’ entitat a cada sessió.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad