Projectes

PROJECTE DIBUIX

Investigació en lʼàmbit del Dibuix Artístic

 

Concebir un projecte no és només dir : què vull fer?,no és nomès fer el que em ve de gust, això seria quedar-se a la superfície.
El projecte artístic és un estudi per preveure i planificar alguna cosa de suficient importància per nosaltres. Ho fem per tal dʼaconseguir complir un objectiu, i aquest objectiu està lligat a algun concepte més profund i universal, parla de la nostra visió del món i de la nostra sensibilitat artística.
A 2n de Batxillerat lʼalumnat està més preparat i ja ha experimentat diversos recursos grafico-plàstics. És un bon moment per plantejar-se quines són les seves inquietuds i què volen explicar a través de les seves obres de Dibuix artístic.

Durant uns mesos del curs els alumnes es dediquen a elaborar aquest mini-projecte.
A lʼhora de compartir-lo amb la resta de companys poden comprovar lʼevolució de les seves obres.
Aquesta oportunitat mostra la riquesa personal i la capacitat creativa de cadascú.
És un primer pas de futurs projectes personals, ja en el camí que cada alumne hagi escollit al finalitzar el Batxillerat.

Els alumnes aprenen a valorar el procès de les obres com una part important de la seva creació.

Algunes pintures de diferents projectes artístics dʼalumnes

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad