Premis: Sant Martí 2017

DAIRA BUTRÓN

 Guanyadora del Premi de Còmic de Sant Martí 2017

 

 El jurat del III Premi Jove de Còmic de Sant Martí per a la prevenció i lʼerradicació de la violència masclista ha otorgat el primer premi a Daira Butrón, alumna de 2n curs del Batxillerat artístic, pel seu còmic titulat Falta de representación.

El jurat ha destacat la seva extremada delicadesa i sensibilitat per representar, a través del llenguatge del còmic, les violències que impacten en la construcció del gènere.

 

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a lʼEliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI de lʼAjuntament de Barcelona i Biblioteques del Districte de Sant Martí, amb la col·laboració del Consell de Dones de Sant Marti, convoquen anualment el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista.

 

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenòmen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per lʼerradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

La resta dʼalumnes del 2n. del batxillerat artístic també van participar al concurs i va destacar la qualitat dʼalguns treballs, de la qual cosa estem ben satisfets encara no hagin obtingut premis. Així, seguirem, des del nostre espai, participant en aquest premi per tal de concienciar-nos i apropar els nostres missatges al públic.

Podeu veure la resta dʼobres que concursaven a la web del premi:

http://premijovecomicsantmarti.cat/

 

 

 

Accés a aquest mateix document en format pdf

 

Accés al còmic en format pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<

 

>

 

 

 

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad