Orientació

Som una escola inclusiva i amb aquest objectiu es concreta en el disseny d’un Projecte Educatiu que contempli la diversitat de l’alumnat. En aquest sentit, ha de reconèixer les diferències existents, ha de detectar les necessitats, ha de determinar les ajudes pedagògiques (serveis, emplaçaments, recursos, currículum…) que cadascú requereix per assolir les finalitats educatives, i oferir-los les respostes adients.

Per a portar a terme aquest objectiu d’inclusió educativa, el centre aplica les mesures pertinents en cada cas: desdoblaments i reforç a l’aula, atenció personalitzada, adaptacions… Ens possem en contacte amb gabinets i especialistes externs i amb els organismes del Departament d’Ensenyament. En aquesta tasca hi treballa el professorat amb l’assessorament de personal d’orientació necessari.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad