OnMat

OnMAT és un programa d’aprenentatge integral de les matemàtiques per a Secundària. Té com a objectiu principal fomentar la motivació i l’adquisició del pensament matemàtic i posa la tecnologia al servei de la pedagogia per facilitar l’aprenentatge de l’alumne.

Totes les activitats tenen unes característiques comunes: estan contextualitzades, estan adaptades als interessos dels alumnes de la seva edat, fomenten les competències i treballen les Intel·ligències múltiples. Pretén connectar amb l’emoció i així aconseguir els objectius plantejats.

A l’escola desenvolupem aquest programa amb ordinadors portàtils dels alumnes, fet que ajuda a aconseguir un aprenentatge personalitzat i individualitzat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad