Visites culturals

OBERT PER OBRES

Visita al Taller dʼartistes EART

 

 

Cada any proposem una visita dinamitzada a lʼEspai EART, Espai dʼeducació artística i creació contemporània situat al barri de Gràcia, per conèixer de primera mà els tallers dels artistes. Durant la visita coneixem alguns artistes residents amb recorreguts vitals i de formació diversa, tot plegat per donar a conèixer diferents vies professionals en relació a lʼart.

Els alumnes de lʼitinerari artístic fan primerament una reflexió compartida sobre el que avui dia és un artista i després visiten els tallers de dos artistes que els hi expliquen com treballen i responen a totes les preguntes que els alumnes tenen.

Aquesta visita obre la mirada a un ampli ventall de possibilitats que ofereix actualment un camí artístic.

Al mateix temps els hi permet conèixer un espai que ofereix residència artística i recolza projectes artístics interdisciplinars.


Una trobada enriquidora per alumnes que estan fent les primeres passes a lʼitinerari dʼarts.


Per conèixer més sobre aquest espai us deixem els següents links:

 

Enllaç a la Web de lʼespai EART

 

Galeria fotos de les visites dʼalumnes a EART 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad