Jornades Culturals 2015

“Somio que pinto i després pinto els meus somnis”

125 anys sense Van Gogh

A les Jornades culturals dʼenguany, els alumnes de Batxillerat artístic han treballat alhora en diferents obres plàstiques, aparentment sense connexió entre elles, però que comparteixen la mirada de lʼartista Van Gogh: una manera dʼobservar el món que coneixem a través de les seves pintures i de les seves cartes al seu germa Théo.
Una mirada humil i apassionada, viva i trascendent.
Així, els alumnes han pintat objectes senzills i quotidians (sabates, bosses) amb pinzellades intenses; han reflexionat sobre la càrrega simbòlica del nostre espai i zones de comfort (la nostra habitació) i hem escrit cartes artístiques a un amic.

 


Totes aquestes obres han estat exposades al vestíbul de lʼentrada del col.legi. Però per poder admirar-les havies dʼendinsar-te a la habitació del Van Gogh a Arlès. A través de plans bidimensionals hem generat una il.lusió òptica tridimensional.
Un homentage al gran pintor holandès que ens va deixar belles reflexions com aquesta:

 

Què seria la vida si no tinguéssimel valor dʼintentar coses noves?

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad