Glifing

Llegir de manera fluida és fonamental per a un bon desenvolupament acadèmic i personal.   Per això des de l’escola desenvolupem les habilitats que intervenen en el procés lector, ja des de l’Educació Infantil. Tot i això la lectura és un procés complex que posa en marxa molts i diversos mecanismes cerebrals i això fa que a la Primària hi hagi alguns alumnes amb dificultats de lectura que afecten el seu rendiment.

Per aquest motiu l’escola ofereix el mètode Gliffing com a activitat complementaria que poden realitzar els alumnes per millorar el seu procés lector.

En aquest mètode es treballa la descodificació, la comprensió, la memòria, la gramàtica, l’ortografia i la comprensió lectora. A infantil es treballa de forma grupal dins de l’aula i a partir de Primària de forma més individual, tant a l’escola com a casa. És una eina que oferim a les famílies per a l’ensenyament i evolució de la lectura.

Com tots els entrenaments, el mètode consisteix en realitzar unes activitats de manera intensiva i sistemàtica per enfortir els “músculs lectors” del nostre cervell. Llegir pot ser difícil, per això és important mantenir una actitud relaxada i positiva durant les sessions d’entrenament. Per fer-ho cal motivar i animar al nen a fer-ho el millor possible i a no desanimar-se quan no se’n surt. Per això el mètode valora els encerts i l’esforç com a eina de motivació.

“Preparem lectors que gaudeixin amb la lectura i
que puguin utilitzar-la per aprendre.”

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad