Estimulació primerenca

Treballem l’estimulació primerenca amb programes de desenvolupament físic, desenvolupament de la destresa manual i els bits d’intel·ligència.

Aquests programes es basen en gran mesura en el mètode de Glenn Domen però també incloem variants d’altres corrents educatius, ja que no som partidaris de seguir un mètode únic, sinó seleccionar allò que ens genera major confiança i resultats.
La finalitat d’aquests programes és “entrenar” neurològicament el cervell dels nens i estimular els seus sentits perquè posteriorment adquireixin amb més facilitat els diferents aprenentatges.

Quan es proporciona al nen informació de forma organitzada i sistemàtica s’aconsegueix:

 

  • Crear una bona base de dades.
  • Desenvolupar xarxes neuronals
  • Crear autopistes d’informació.

La capacitat de la memòria cerebral és immensa i no aprofitem ni la meitat.El cervell del nen és com un ordinador que té calaixets i en cadascun té carpetes. La forma en què presentem les informacions fa que les col·loquin adequadament i quan hagin d’usar-les en pròxims anys sàpiguen rescatar-les d’aquesta carpeta.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad