Estades lingüístiques

Les estades lingüístiques en altres països permeten als alumnes conèixer altres cultures, relacionar-se amb altres joves de la seva edat i fer ús de la llengua en el seu context.

A 2n d’ESO realitzem una estada lingüística a la localitat de Dun Laoghaire, molt a prop de Dublín. A l’escola fan classes sobre cultura, música, costums i tradicions irlandeses. A les tardes fem visites tant a Dublín com a localitats properes.

 

A 1r de BTX anem a Londres. Durant una setmana, al matí es realitzen activitat en les sales de l’ajuntament de Ealing, localitat londinenca on ens allotgem en famílies d’acollida, i per la tarda es realitzen activitats i visites per Londres.

(fotos de Felipe que te reenvio en el siguiente mail – las 5 primeras)

 

L’escola ofereix la possibilitat de cursar una segona llengua estrangera: el Francès.

Es tracta d’una matèria optativa que s’inicia a 1r d’ESO i que implica el compromís de cursar-la durant tota l’etapa. Es treballa de forma intensiva per poder assolir un bon nivell un cop finalitzada l’ESO i tenir la possibilitat d’acreditar el nivell adquirit (proves DELF). La programació també inclou algunes sortides al sud de França.
(fotos de Felipe que te reenvio en el siguiente mail – las 5 ultimas)

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad