EntusiasMat

EntusiasMAT és un projecte pedagògic i didàctic basat en les Intel·ligències múltiples que permet treballar les matemàtiques de forma contextualitzada i adaptada a la realitat dels alumnes. Té com a finalitat formar i donar estratègies als alumnes de manera que puguin desenvolupar-se de forma competent en el seu dia a dia. Es pretén que l’alumne sigui capaç d’analitzar i resoldre situacions matemàtiques en un context proper a ell i que fent servir tots els seus recursos per poder resoldre eficaçment el problema.

A l’escola apliquem el projecte didàctic-pedagògic de l’ EntusiasMAT en tota l’etapa d’Ed.Infantil i en procés d’implantació en tota la Primària. Així com la seva continuïtat a Secundària amb el projecte OnMAT.

Un dels aspectes a destacar del programa es l’aprenentatge manipulatiu, que es dur a terme a traves de jocs i activitats experiencials. Es tracta d’un aprenentatge sensorial que permet als alumnes passar del pensament concret a l’abstracte.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad