Batxillerat Artístic

Introducció

 Estem convençuts que la creativitat s’aprèn i, amb una actitud experimental, quelcom pot despertar el seu talent.
Organitzem la pràctica artística buscant respostes personalitzades i també potenciant l’aprenentatge en grup per enriquir-nos dels nombrosos valors de les arts plàstiques.
En un ambient proper i participatiu, evolucionem creant i valorant la importància de la dedicació personal a aquest procès creatiu.
Compartint les nostres capacitats artístiques, a través d’exposicions, premis i projectes interdisciplinars, situem les nostres obres en un contexte social que li dóna més sentit al que aprenem i contribueix a la nostra formació artística.
Sempre posant la mirada en el futur i en el gran ventall de sortides del nostre itinerari, oferim la possibilitat de conèixer professionals del Disseny, la Fotografia i de les Arts plàstiques per tal de trobar referents que reforcen les nostres fites personals.

Tot aquest projecte el portem a terme a través del Dibuix Artístic, el Volum, la Cultura Audiovisual, els Projectes Artístics, el Disseny, els Fonaments Artístics i la Publicitat

 

Exposicions

2024

Què et molesta?

2022

La Finestra

2021
 (In)Apropiat

2020
 Dones Infinites

2019 
Tríptiques

2019
 #Bookface

2018
Ser Jove?

2018
La lògica de l’Alícia

2017
Gloria Fuertes

2016
Shakespeare – Cervantes

Premis

Còmic

Sant Martí

2023

(RE)Imagina’t 2023

Còmic

Sant Martí

2022

(RE)Imagina’t 2019

Còmic
Sant Martí 2018

Còmic
Sant Martí 2017

(RE)Imagina’t 2017

Projectes

Quadern d’artista

Projecte Dibuix

8 de Març

Why? ens visita

Jornades Culturals

Cada curs el col.legi elabora un projecte vertical de centre, que es treballa durant vàries setmanes, i que té la seva culminació a la Setmana cultural, al voltant de la diada de Sant Jordi. El tema del projecte aglutina aspectes literaris i plàstics, sempre des d’una vessant de contacte amb la realitat social.
Els alumnes del Batxillerat Artístic tenen un paper especial, ja que moltes de les seves aportacions plàstiques i creatives serveixen per vestir el vestíbul que dona entrada al col.legi, i també per generar obres dignes de ser exposades a altres espais del barri.

2019
Dalí
Somio despert

2018
Alícia l’aventura de creixer

2017
Gernika – Why?

2016
Shakespeare-Cervantes

2015
Van Gogh: la mirada de l’artista

Visites culturals

Obert per Obres (EART)

Museus a Barcelona

Teatre-Museu Dalí

Tallers professionals

Per donar una visió més àmplia d’algunes disciplines del Disseny i de la Fotografia, cada curs convidem a alguns professionals per tal d’impartir uns breus tallers d’apropament teòric i pràctic.

Aquestes càpsules intensives permeten a l’alumnat conèixer la situació actual del mercat laboral i algunes de les seves estratègies professionals

Fotografia

Moda

Disseny

Notícies

Lʼart del reciclatge
Arnau Jalón

Els joves fan coses
Edgar Garrido

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad