AMPA

Comissions

L’AMPA s’organitza per comissions, aquestes són les encarregades de desenvolupar i els projectes de l’associació, i d’organitzar les diferents activitats, prioritzant d’acord amb les dates de les festivitats o tasques properes.

Història

Història de l’AMPA del Jesús Maria de Sant Andreu

En aquest apartat, malauradament, no tenim gaire història a oferir, només pel que hem anat recopilant, hem trobat els llibres d’actes i el més antic que hem trobat, data de finals del 1973. Hem observat que es reunien cada 15 dies i entre les Gnes i els membres d’AMPA, que en aquella època s’anomenaven “Comisión Gestora”, gestionaven i s’informaven mútuament de les millores a fer en benefici dels alumnes de l’època.

Pel que recullen les actes, eren un grup molt ben avingut i treballaven molt de la mà, igual com s’ha fet sempre i anem fent actualment…En aquestes reunions, decidien plegats les millores a fer, i el camí a seguir conjuntament.

A mesura que van anar passant els anys, les religioses van deixar de participar en aquestes reunions, quedant l’equip Ampa i la directora de l’escola, que llavors no era religiosa. A mesura que va anar evolucionant la vida, la política de treball en equip ha seguit sent la mateixa, però arran de les noves tecnologies, les actes, circulars, gestió comptes i més, van passar a fer-se a màquina d’escriure i al cap de poc, quan va arribar l’època de canvi absolut, es va passar a fer tot a ordinador.

Actualment, l’equip Ampa està format per: tresoreria, secretaria, presidència i les vocalies. Som un equip de 6 persones disposades a caminar de mica en mica de la mà, sempre construint. Vam crear els grups de treball, aquests els formen grups de pares i mares, disposats a ajudar en la logística general d’un esdeveniment i són liderades pels coordinadors/es, tots plegats, formem un gran l’equip de treball. Tots junts, formem una petita família i muntem ben organitzats els diferents esdeveniments i festivitats competència d’AMPA.

Ens reunim cada 1 cop al mes de 15h a 17h aproximadament. Dialoguem i acordem les millores a fer, sempre pel bé dels nostres alumnes i les seves respectives famílies.

Treballem organitzats basant-nos en els nostres estatuts, duent a terme el que recullen a nivell organitzatiu.

Tenim un AMPA obert a tothom que vulgui participar i involucrar-se en les decisions de millora que prenem en conjunt seguint el caràcter propi de Jesús Maria.

Reciclatge de llibres

 

Passos a seguir per
comprar llibres

Com tractar
els ecoBooks

Reciclatge de roba

Reciclatge Roba Gimnàstica JM i bates

En què consisteix – Com funciona – Qui pot beneficiar-se?

1.- En què consisteix?
En reciclar la roba de gimnàstica i bates que ja no podem utilitzar i altres famílies SÍ
2.- Com funciona?
Donar roba i rebre roba gratuïtament.
Per demanar roba, cal fer-ho mitjançant petició
3.- Qui pot beneficiar-se’n?
TothomTots els cursos de l’escola JM. Des de P3 fins a 1r Btx

Important:
Per demanar, no és necessari donar, encara que si no donem, no fem estoc, i si no fem estoc, no podem satisfer la necessitat.

Mail de Reciclatge de Roba per qualsevol consulta:
Reciclatgeroba.ampajm@gmail.com 

 

Contacte

 Si vols fer alguna consulta,o suggeriment:   

 Enviï un email a secretaria.ampajm@gmail.com
indicant el seu nom i cognoms
i explicant la seva consulta/suggeriment.
Li respondrem al més aviat possible
Gràcies per la seva atenció
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad