AMCO

Amco és un mètode d’aprenentatge de l’anglès per a alumnes d’Infantil i Primària basat en activitats d’aprenentatge innovadores que desenvolupen la competència comunicativa efectiva de l’anglès.

Gràcies a aquest mètode els nostres alumnes aconsegueixen un elevat nivell de domini de l’anglès adequat als reptes comunicatius de la societat d’avui, assolint de forma notable les competències bàsiques que es requereixen al final de l’etapa.

Aprenen de forma motivadora, a partir de les emocions, i desenvolupen la seva autonomia personal. Aprenen a treballar de forma col·laborativa a partir del aprenentatge per projectes i l’aprenentatge cooperatiu.

Com a estratègia d’aprenentatge es treballen els continguts de forma cíclica   o en espiral, de manera que constantment es reforcen i es consoliden aprenentatges i es van aprofundint en aspectes més complexos de la llengua. Tots aquests continguts estructurats dins de les quatre habilitats d’expressió i comprensió, oral i escrita.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad