Premi (Re)Imagina’t 2023

PREMI (RE)IMAGINAʼT. 14a Edició
Fem un espot no sexista
Els noms dels grups guanyadors de la 14a edició del concurs Reimagina’t de 2023 es van fer públics el 24 d’abril a l’acte de cloenda que va ser presentat per la cantant i performer Llum, a l’Espai Francesca Bonnemaison.

Enguany el nostre col.legi va obtenir 2 premis:

En la categoria de 16 a 18 anys van rebre una menció especial els alumnes de 1r Batxillerat: Sara Andreu, Judit Boleda i Aleix Montané amb el vídeo La roba no té gènere.

En la categoria de 12 a 14 anys van guanyar els alumnes de 3r ESO: Júlia Butcher, Júlia Soler, Daniel Mosquera i Héctor Redondo amb el vídeo Lavabo inclusiu.

Les alumnes recullen el premi

Cada edició del concurs està vinculada a un tema amb l’objectiu de visibilitzar la pluralitat de perspectives, realitats i experiències dels i les joves al voltant d’una mateixa proposta temàtica. La 14ª edició del concurs va convidar a reflexionar sobre LES SEXUALITATS. Els alumnes del col.legi ho van treballar des de la matèria d’Educació Visual, Plàstica i audiovisual a 3r Eso, i des de l’optativa anual de Publicitat a 1r de Batxillerat.
L’InfoK ha dedicat un espai a parlar sobre del concurs, però podeu la totalitat dels vídeos guanyadors es poden veure a la secció d’arxiu del web.
Projecció del vídeo premiat Lavabo inclusiu a la sala d’actes de l’Espai Francesca Bonnemaison.
Tots els premiats de la 14a edició del Reimagina’t.
Reimagina‘t és una iniciativa de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació que impulsa la creació i la difusió de vídeos lliures d’estereotips sexistes realitzats per joves i dirigits al públic jove.
El Reimagina‘t es va crear l’any 2009 amb l’objectiu d’impulsar la creació participativa de vídeos amb una mirada positiva cap a la diversitat de gènere i afectivo-sexual, així com de promoure la formació de públics amb un visió activa i crítica dels mitjans de comunicació. Des d’aleshores hi han participat molts i moltes joves de diferents territoris de Catalunya, centres educatius i espais de lleure.
Han integrat el jurat Meritxell Benedí, Presidenta de l’Institut Català de les Dones; Marta Suero, de l’Oficina de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona; Monika González, com a Regidora delegada d’Igualtat de l’Ajuntament del Masnou; Maria Corriàs, de Dones Visuals i Raquel Marques, de l’Observatori de les dones en
els mitjans de comunicació.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad